dilluns, 15 de juliol del 2013

Llatinismes i imatges

Amb aquesta forma de treballar les locucions i expressions llatines, els alumnes no només aprenen llengua sinó també posen en pràctica les competències audiovisuals.

L'exercici consisteix en fer un muntatge amb qualsevol dels programes que tenen als seus ordinadors o que coneguin de la xarxa (MovieMaker, PPT...).

Amb imatges cal reflectir el significat dels llatinismes. L'alumne pot fer servir imatges trobades a internet o imatges pròpies fetes ex professo per explicar el llatinisme.

Aquest tipus de trebal és molt enriquidor per als alumnes ja que cal que dominin el programari d'edició de video a nivell usuari i que es facin conscient de certs ítems obligatoris que han de fer aparèxier en un muntatge audiviosual com són el títol, la banda sonora, els títols de crèdit....

Durant el curs 11-12, l'alumne Rubén Benítez va treballar tots els llatinismes en aquest format. Al nostre canal del Youtube es poden trobar tots els seus videos.



Aquest curs la Yuliana Cabezas ha esta l'única que es va decidir a treballar els llatinismes d'aquesta forma, però només dues en dues de les entregues. De la resta van sorgir els seus escrits recollits a "Amor al latín".









Treballs de recerca 20-21

 Avui s'han entregat els treballs de recerca d'aquest curs. Els treballs que han estat en format bloc són: . A la recerca de la feli...