dimecres, 22 d’octubre del 2008

Inscriure's al blog

Després d'haver llegit els comentaris de la Mari i l'Alícia i la dificultat per veure on us podeu inscriure per a participar al blog, he pensat en posar aquesta notícia explicant breument com fer-ho.
Si us hi fixeu, a sota de cada notícia hi ha un enllaç que diu "Publica un comentari". Si cliqueu allà, s'obrirà un espai on diu "Deixeu el vostre comentari".
  1. poseu el comentari que vulgueu
  2. feu la comprovació de paraules
  3. esculliu una identitat: poseu el nom d'usuari que vulgueu fer sevir cada vegada que entreu al blog. Podeu triar entre el vostre nom o un sobrenom. Si és un sobrenom, siusplau, al primer comentari que poseu identifiqueu-vos o doneu-me alguna pista o si no caldrà contractar un detectiu per esbrinar el tema.
  4. després inscriviu-vos on diu "Inscriviu-vos aquí". Les dades que us demanen són tan senzilles com el vostre mail i una contrasenya. Si teniu certes dificultats en recordar contrasenyes vàries, ja sabeu: o poseu una que sempre utilitzeu (per exemple al messenger, mail...) o bé us l'apunteu. JO NO PUC RECUPERAR LES VOSTRES DADES!!!

Bé, a veure si amb aquesta explicació de Nivell 0 podeu entrar-hi i us animeu a posar un comentari. A mi m'encanta llegir-los...

1 comentari:

daphne ha dit...

oh!
he mirat tots els videos de l'abecedari grec...
Són tots molt xulos...
N'hi ha molts on hi ha unes fotos molt gracioses... sobretot les dels estrangers!

Bé, doncs res més...
Fins dilluns!

laura

Treballs de recerca 20-21

 Avui s'han entregat els treballs de recerca d'aquest curs. Els treballs que han estat en format bloc són: . A la recerca de la feli...